Bryggers eller bryggersskabe  er håndlavet af Buchhaves Møbelmageri,  vi er specialister i  håndlavede bryggers og snedkerkøkkener alle med  dejlige bekvemmeligheder. Vi går ikke på kompromis, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Vores bryggers og snedkerkøkken er special håndlavet til boligen og tilpasset ned til mindste detalje. For at kunne opfylde dine ønsker til et nyt snedker bryggers eller køkken og samtidig respektere boligens originale stil, arbejder vi både med arkitektur, design og meget nøje opmålinger.

Et Bryggers eller snedker køkken skal fungere, både hvad angår funktionalitet og design, og vi tænker derfor i nye løsninger og smukke finesser og skaber både bryggers og køkkener for livet. Alle skabe er lavet af ægte, træ og skuffer i massivt træ sikrer dig et holdbart bryggers eller snedker køkken, som nemt lader sig reparere og male om.

køkkenskabe skal fungerer  som samlingspunkt. Det er her familien mødes og spiser, snakker, arbejder, laver lektier og ser tv. Vi arbejder derfor med udgangspunkt i, hvordan boligen bruges, dens ånd og arkitektur, når vi designer det nye snedker køkken. Integrerede hvidevarer, indbygget emhætte  falder ind som en naturlig  del af rummet, og dit snedkerkøkken fremhæver de smukkeste detaljer i din bolig og sikrer den bedste funktionalitet. Alt kan bygges i integrerede løsninger, og kun fantasien sætter grænsen i dit snedkerkøkken.