køkkenskabe   er håndlavet af Buchhaves Møbelmageri,  vi er specialister i  håndlavede snedkerkøkkener alle med  køkkens bekvemmeligheder. Vi går ikke på kompromis, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Vores snedkerkøkken er special håndlavet til boligen og tilpasset ned til mindste detalje. For at kunne opfylde dine ønsker til et nyt snedker køkken og samtidig respektere boligens originale stil, arbejder vi både med arkitektur, design og meget nøje opmålinger.

Et snedker køkken skal fungere, både hvad angår funktionalitet og design, og vi tænker derfor i nye løsninger og smukke finesser og skaber køkkener for livet. køkkenskabe er lavet af ægte, træ og skuffer i massivt træ sikrer dig et holdbart snedker køkken, som nemt lader sig reparere og male om.

køkkenskabe  skal fungerer  som samlingspunkt. Det er her familien mødes og spiser, snakker, arbejder, laver lektier og ser tv. Vi arbejder derfor med udgangspunkt i, hvordan boligen bruges, dens ånd og arkitektur, når vi designer det nye snedker køkken. Integrerede hvidevarer, indbygget emhætte  falder ind som en naturlig  del af rummet, og dit snedkerkøkken fremhæver de smukkeste detaljer i din bolig og sikrer den bedste funktionalitet. Alt kan bygges i integrerede løsninger, og kun fantasien sætter grænsen i dit snedkerkøkken.